Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SOS CALD DE MUŞTAR

SOS CALD DE MUŞTAR

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:29

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 cepe mari, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină, 2 ceşti zeamă de carne sau apă, 1 păhărel de vin alb, 1 linguriţă muştar, 1/2 linguriţă zahăr, un praf de piper, sare.

Se taie ceapa şi se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt. Se lasă să se moaie fără să se rumenească, se adaugă făina şi, după ce se îngălbeneşte puţin, se stinge cu zeama carne. Se adaugă un păhărel de vin alb. Se lasă să fiarbă 20 de minute şi se ia pieliţa ce se formează la suprafaţă. Înainte de a servi, se adaugă muştarul muiat cu puţină zeamă, piperul şi zahărul. Se trece prin sită. Se serveşte cald.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu