Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SOS PENTEU FRIPTURI

SOS PENTEU FRIPTURI

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:29

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1 lingură unt, 1 lingură făină, 1 ceaşcă zeamă de carne, 1 lingură oţet, 1 linguriţă muştar, 100 g cuiperci, unt proaspăt cât o nucă, sare.

Se prăjeşte o lingură de făină cu 1/2 lingură de unt, ţinându-se pe foc până începe să se rumenească. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adăugat oţetul şi o Iinguriţă de muştar. Se lasă să dea un clocot. Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate felii, se amestecă cu sosul, adăugând şi unt proaspăt cât o nucă. Dacă nu se serveşte imediat, se ţine la cald într-un vas cu apă fierbinte.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu