Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » FICAT DE GÂSCĂ NATUR

FICAT DE GÂSCĂ NATUR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:50

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
300 g ficat, 3 linguri untură de gâscă.

Se alege un ficat frumos, proaspăt şi alb, se îndepărtează vâna de sânge şi locul unde a fost fierea şi se ţine două ore în apă puţin sărată. Se şterge uşor cu o cârpă şi se aşază într-o cratiţă, cu untură de gâscă. Se acoperă cu o hârtie unsă cu unt şi se dă la cuptor la foc potrivit. Se unge din când în când cu untura din cratiţă. Când este gata, se presară cu sare. Se serveşte cald sau rece, după gust.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu