Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » DOVLECEI CU CARTOFI LA CUPTOR

DOVLECEI CU CARTOFI LA CUPTOR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 08:38

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
3 dovlecei, 300 g cartofi, 2 ouă, 1 lingură untură, 1 lingură brânză rasă, 1 linguriţă verdeaţă tocată, 2 ceşti lapte, 50 g unt proaspăt, sare.

Se rad dovleceii, se curăţă cartofii şi se taie felii (cruzi). Se fierb ouăle răscoapte. Se unge cu untură o formă rezistentă la foc, se aşază un rând de felii de cartofi, un rând de felii de dovlecei, unul de felii de ouă răscoapte, se presară brânză, puţină verdeaţa şi din nou cartofi, dovlecei şi ouă. Deasupra se toarnă lapte, potrivit de sărat, cât să acopere legumele din formă, se pun câteva bucăţele de unt proaspăt şi se dă la cuptor, la foc potrivit, până ce se fierb cartofii şi dovleceii.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu