Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » DOVLECEI PRĂJIŢI

DOVLECEI PRĂJIŢI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 08:39

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
3 dovlecei mijlocii, 2 linguri făină, 1/2 ceaşcă lapte, 3 linguri untură.

Se rad dovleceii de coajă şi se taie fie în lung, fie rotund, în felii de 1/2 centimetru grosime. Nu trebuie să se săreze înainte de a fi puşi la prăjit. Se înfierbântă untura. Pentru ca dovleceii să fie frumos rumeniţi, trebuie prăjiţi în untură multă. Se dau dovleceii în făină, se moaie în lapte şi din nou se dau în făină. Se rumenesc pe ambele părţi. Trebuie serviţi imediat ce sunt gata. Dacă stau, se moaie cojiţa de deasupra. Se sărează la masă.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu