Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CARTOFI LA CUPTOR

CARTOFI LA CUPTOR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:11

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 kg cartofi, 1 lingură unt, 2 ouă, 2 linguri brânză rasă, 1 ceaşcă smântână.

Se fierb cartofii, se curăţă, se taie felii şi se sărează. Se unge cu unt o formă ce merge la cuptor. Se aşază un rând de cartofi, un rând de brânză rasă, un rând de felii de ouă răscoapte. Se repetă, până se umple forma. Între rânduri se pune câte puţin unt. Deasupra se toarnă smântâna, se presară brânză rasă sau caşcaval ras şi se dă la cuptor o jumătate de oră până se rumenesc. Se servesc în formă.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu