Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CHIFTELE DE CARTOFI CU BRÂNZĂ

CHIFTELE DE CARTOFI CU BRÂNZĂ

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:17

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
300 g cartofi, 2 ouă, 1 lingură brânză rasă, sare, piper, 2 linguri făină, 2 linguri untură.

Se fierb cartofii, se curăţă şi se trec prin sită sau prin maşina de tocat carne, se amestecă cu ouăle bătute ca pentru omletă, o lingură de brânză rasă, o lingură de făină, sare şi puţin piper. Cu această pastă se face un cârnat gros, care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se tăvălesc prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi în untură fierbinte.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu