Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CURCAN UMPLUT

CURCAN UMPLUT

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:51

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
Pentru un curcan de 4 kg se face următoarea umplutură: 250 g pâine albă, ficatul de curcan, 100 g unt proaspăt, 2 ouă, sare, piper, mărar tocat, 100 g ciuperci.

Se pregăteşte curcanul ca mai sus. Se face o umplutură din pâine muiată în lapte şi stoarsă bine, care se amestecă cu ficatul de curcan dat prin maşină, sau cu puţin ficat de viţel. Se freacă untul proaspăt spumă, se amestecă cu tocătura, se pun ouăle, sarea şi piperul. Se freacă totul bine până devine ca o pastă. După gust se pot adăuga şi câteva ciuperci, fierte în apă şi tăiate bucăţi, şi puţină verdeaţă. Se umple curcanul, se coase şi se frige la fel ca mai sus.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu