Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » PAPRICAŞ DE IEPURE

PAPRICAŞ DE IEPURE

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:56

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 iepure, 1 lingură untură, 3 cepe mari, 100 g slănină, 2 ceşti zeamă de carne, 1 linguriţă boia, 1 lingură bulion, sare.
Se pregăteşte iepurele, se taie bucăţi, se pune la marinat. Se prăjeşte uşor într-o tigaie, în untură, ceapa tăiată felii şi slănina fiartă, tăiată în bucăţele de 1 cm. Se scurge bine iepurele din marinată, se pun bucăţile în cratiţă, se lasă să se rumenească. Se adaugă apoi câte puţină apă sau zeamă de carne, o Iinguriţă de boia de ardei şi o lingură de bulion, subţiate cu zeama de la marinată, trecută prin sită. Se potriveşte gustul sărat. Se lasă să fiarbă o oră şi jumătate până ce carnea devine fragedă.


SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu