Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » PORUMBEI UMPLUŢI

PORUMBEI UMPLUŢI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:53

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
3 porumbei, 150 g carne de viţel, 2 chifle, 1 ou, 1 ceapă mică, 1 lingură unt, sare, piper, pătrunjel verde tocat.

Se curăţă porumbeii, se sărează. Se umplu cu o umplutură făcută din carne de viţel tocată, pâine muiată în lapte şi stoarsă şi ficatul de porumbel, toate date de două ori prin maşină şi amestecate cu un ou, ceapă prăjită în unt, sare, piper, pătrunjel tocat. Se frig în tavă cu unt şi se servesc cu o garnitură de legume.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu