Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SUFLEU DE SPANAC

SUFLEU DE SPANAC

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:25

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 kg spanac, 2 linguri unt, 1/2 lingură făină, 1/2 ceaşcă smântână, 2 linguri brânză rasă, 3 ouă, sare.

Se fierbe spanacul şi se toacă. Se înfierbântă într-o cratiţă o lingură de unt, se adaugă făina şi se lasă să se îngălbenească, se pune spanacul, se ţine câteva minute pe foc şi se adaugă câte puţin smântâna, amestecând mereu. Se dă la o parte şi se amestecă cu brânza rasă. Se potriveşte de sare. Când începe să se răcorească, se adaugă gălbenuşurile puse pe rând şi la urmă albuşurile bătute spumă. Se unge o formă bine cu unt şi se toarnă compoziţia. Se stropeşte cu unt, se presară brînză rasă şi se dă la cuptor. Se ţine trei sferturi de oră la foc bun, până creşte frumos. Se serveşte în formă.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu