Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » BURTĂ DE CRAP ÎN SARAMURĂ

BURTĂ DE CRAP ÎN SARAMURĂ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:18

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1 crap de 1 kg, 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă boia, sare.

Se alege un crap mai mare, se curăţă şi se taie capul şi coada. Se despică peştele în două, în lungime, se scot înotătoarele, şira spinării şi oasele rnai mari. Se ung jumătăţile de crap cu ulei şi se frig la grătar, întâi pe o parte, apoi pe cealaltă. Între timp se fierbe apă cu sare şi cu  puţină boia de ardei. Se aşază peştele în farfurie, se toarnă saramura deasupra şi se serveşte rece, cu mămăligă. Capul şi coada se fierb în ciorbă sau în piftii.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu