Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE BERBEC

CIORBĂ DE BERBEC

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:23

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, 750 g carne de berbec, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 varză mică, 500 g roşii, 1 ardei gras, sare.

Se taie carnea bucăţi potrivite. Se fierbe în apă, cu un morcov şi un pătrunjel. Se ia spuma, se potriveşte de sare. Când carnea este fiartă pe trei sferturi, se adaugă varza tăiată ca tăiţeii, roşiile şi un ardei gras tăiat mărunt. Odată cu ciorba se servesc ardei mici, iuţi.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu