Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE ŞTEVIE

CIORBĂ DE ŞTEVIE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:34

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, 500 g ştevie, 1 ceapă, 1 lingură ulei, 1/2 lingură făină, 3 linguri orez sau 2 cartofi frumoşi, sare.

Se alege ştevia, se pune la fiert şi se continuă la fel ca la borşul de urzici. Separat se prăjeşte o ceapă tocată cu o lingură de ulei, se pune făina; se rumeneşte şi se stinge cu apă. Se amestecă cu ciorba şi se lasă să mai dea un clocot. În loc de orez, se pot pune la fiert câţiva cartofi tăiaţi mărunt.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu