Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SÂRBUŞCA

SÂRBUŞCA

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:34

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1 l apă, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapă, 300 g cartofi, 1 lingură mălai, sare.

Se pune la fiert într-o oală cu apă, un morcov întreg şi o ceapă tăiată mărunt. Când a început să fiarbă, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite. După ce se fierb şi cartofii, se toarnă zerul rămas de la strecuratul brânzei de vaci. Se potriveşte de sare. Se lasă să dea din nou în clocot şi se adaugă o lingură de mălai tumat în ploaie, ca grişul. După câteva minute ciorba este gata.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu