Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CRAP PRĂJIT

CRAP PRĂJIT

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:21

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1 crap de 1 kg, 100 g ulei, 2 linguri făină, sare, pătrunjel verde.

Se curăţă peştele, se taie în bucăţi de mărime potrivită şi se sărează. Se pune uleiul să se înfierbânte. Se usucă peştele cu o cârpă, se dă prin făină şi se prăjeşte pe ambele părţi în uleiul fierbinte. Se serveşte cald, este bun însă şi rece. Se aşază pe o farfurie lungă, iar împrejur se pun frunze de pătrunjel. Se poate prăji şi în pesmet; în acest caz se dă prin făină, se moaie în ou şi în pesmet înainte de a se prăji.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu