Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CREIER CU ROŞII LA CUPTOR

CREIER CU ROŞII LA CUPTOR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 04:05

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 creier de vacă sau 2 creieri de viţel, 150 g ciuperci, 4 roşii frumoase, 2 linguri unt, 1 lingură pesmet, 1 lingură brânză rasă, sare.

           Se curăţă creierul şi se fierbe. Se taie felii subţiri. Se curăţă de asemenea câteva ciuperci, se taie felii şi se înăbuşă în unt. Se pune sare. Se unge cu unt o formă rezistentă la foc, se aşază un rând de felii de creier, un rând de roşii tăiate felii subţiri şi fără coajă, un rând de ciuperci şi din nou un rând de creier. Se toarnă deasupra unt topit, se presară pesmet şi brânză rasă şi se dă la cuptor. Se ţine pînă se rumeneşte.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu