Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » INTESTINE DE SITARI

INTESTINE DE SITARI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:03

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
Intestinele de la 6 sitari, 1 ficat de pasăre, 100 g ciuperci, 1 linguriţă frunză de pătrunjel tocat, 1 lingură unt, 1 gălbenuş, sare, piper, 12 feliuţe de franzelă.

Se scot intestinele sitarului şi se toacă mărunt cu o bucăţică de ficat de pasăre sau de viţel. Se taie mărunt câteva ciuperci şi frunze de pâtrunjel, se pun să se înăbuşe cu unt. Când încep să se moaie, se adaugă intestinele de sitar şi se ţin pe foc, amestecând din când în când, până încep să se rumenească. Se adaugă sare, piper şi un gălbenuş. Se taie feliuţe subţiri de pâine, se ung cu această tocătură şi se dau puţin la cuptor. Se servesc ca aperitive sau ca garnitură la friptura de sitari.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu