Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » MUSACA DE TĂIŢEI

MUSACA DE TĂIŢEI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:22

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
300 g tăiţei (2 ouă, 300 g făină, apă cît cuprinde o coajă de ou, sare), 500 g carne macră, 1 ceapă mică, 3 linguri unt, sare, piper, 2 linguri pesmet.

Tocătura de carne se pregăteşte ca mai sus. Se pun tăiţeii la fiert în apă clocotită cu sare, se fierb nu prea mult, se răcoresc cu apă rece, se scurg bine şi se opăresc cu unt. Se unge forma cu unt, se presară pesmet şi apoi se aşază un rând de tăiţei, un rând de carne şi aşa mai departe. Deasupra se presară pesmet şi se mai pune puţin unt. Se dă la cuptor. Se răstoarnă. La fel se poate pregăti cu macaroane de casă sau cumpărate.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu