Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » PIURE DE SPANAC

PIURE DE SPANAC

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:23

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1,500 kg spanac, 1 ceapă (după gust), 1 lingură unt, 1/2 lingură făină, 1 ceaşcă zeamă de carne sau lapte, sare.

Se alege, se spală şi se fierbe spanacul. Se scurge, se toacă fin pe un fund de lemn, sau se dă prin maşină. Se taie mărunt o ceapă şi se prăjeşte uşor cu o lingură de unt. Se pune spanacul şi se presară făina. Când aceasta este bine amestecată, se toarnă o ceaşcă din apa în care a fiert spanacul (sau o ceaşcă de lapte ori de zeamă de carne). Se ţine pe maşină amestecând mereu, până ce spanacul a fiert şi este destul de legat.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu