Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SPANAC LA CUPTOR

SPANAC LA CUPTOR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:23

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1,500 kg spanac, 3 linguri brânză rasă, 50 g unt proaspăt, 1/2 lingură făină, sare, 6 felii de franzelă, 2 linguri unt topit, 1 lingură pesmet.

Se pregăteşte piureul de spanac ca mai sus, adăugînd două Iinguri de brânză rasă şi puţin unt proaspăt. Se prăjesc câteva felii de pâine în unt. Se unge cu unt o formă rezistentă la foc. Se aşază feliile de pâine la fund, se toarnă spanacul deasupra, se presară cu o lingură de pesmet fin, amestecat cu o lingură de brânză rasă. Se dă la cuptor, aşezând forma pe un grătar, pentru ca spanacul să nu fiarbă, ci numai să se rumenească deasupra. Se serveşte în formă.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu