Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » PRUNE USCATE CU CARNE

PRUNE USCATE CU CARNE

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:39

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
600 g carne, 500 g prune uscate, 2 linguri untură, 1 linguriţă făină, 6 linguriţe zahăr, sare.
Se pregăteşte camea ca pentru mâncarea cu cartofi, însă fără ceapă. Se spală prunele, se opăresc, se scurg şi se pun peste carne, când aceasta este pe jumătate fiartă. Se adaugă puţină sare şi un sos de zahăr ars, ca la morcovii cu carne. Se dau la cuptor, adăugând 1 — 2 linguriţe de zahăr (sau mai mult, după gust), dacă sosul nu este destul de dulce.


SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu