1,250 kg carne de pe coaste, zarzavat de
supă, 4 l apă, 1 ceaşcă smântână, 1 linguriţă făină, 1 lingură brânză rasă,
sare.
Se scoate carnea de pe coaste, se face o ruladă (sul), se
leagă cu aţă şi se pune la fiert ca mai sus, adăugând zarzavat ca pentru orice
supă. Când carnea este fiartă, se scoate aţa şi
se aşază într-o tavă. Se amestecă într-o cratiţă smântânâ cu 2 — 3
linguri zeamă de carne, făină, sare şi o lingură de brânză rasă. Se toarnă
peste rasol, cu grijă ca toată carnea să fie acoperită cu un strat gros. Se
presară cu parmezan ras. Se dă la cuptor, se ţine până capătă o culoare
frumoasă. Se serveşte cu gamitură de macaroane sau de orez.
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu