Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI

ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 03:24

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti

12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci,
sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.

Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte  în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu