Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SALATĂ DE ANDIVE

SALATĂ DE ANDIVE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:06

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti

Ingrediente - Salata de andive


o andiva mare sau doua andive mai mici, 
sare si piper alb,  dupa gust, 
zeama de la o jumatate de lime sau lamaie, 
un borcan mare de iaurt, 
o legatura de patrunjel 
1 - 2 lingurite de mustar dulce. 
Mod de preparare - Salata de andive
Andivele se spala repede sub jet de apa rece, se scurg, se indeparteaza cotorul, se taie in patru pe lungime si se toaca julien. Se toaca marunt patrunjelul care in prealabil a fost spalat si scurs. Se adauga peste andive patrunjelul, sare si piper dupa gust, si sosul pe care il preparam astfel: intr-un castronel punem iaurtul, zeama de la o jumatate de lime sau lamaie si o lingurita sau doua de mustar, dupa gust caci, atentie, sunt persoane carora nu le este pe plac gustul intens de mustar, mie imi place, pun si trei lingurite. Se amesteca bine sosul si se toarna peste andive. Amestecam bine salata si servim. Este recomandat a se servi imediat dupa preparare. Pofta buna!
Timp de preparare: sub 15 minute minute
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu