Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SALATA DE PIURE DE FASOLE

SALATA DE PIURE DE FASOLE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 04:44

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
300 g fasole boabe, 100 g ulei, 1 lingură zeamă de lămâie (sare de lămâie sau oţet), o ceapă mijlocie, sare.

Se fierbe fasolea uscată, se scurge şi se trece prin sită. După ce s-a răcorit se pune piureul într-un castron şi se bate bine cu o furculiţă, adăugând uleiul turnat cu încetul şi zeama de lămâie (poate fi înlocuită cu zeama de lămâie ce se găseşte în comerţ, de vânzare, în sticluţe). Se potriveşte de sărat. Când este gata, se amestecă cu ceapă tocată mărunt. Este o salată puţin costisitoare şi foarte gustoasă.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu