Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SALATĂ DE PRAZ

SALATĂ DE PRAZ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:09

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
O legătură de praz, 2 linguri ulei, 1 lingură oţet, un praf de piper, sare.

            Prazul se poate face salată crud sau fiert. Dacă se fierb, se pune prazul cuăţit  şi tăiat în bucăţi de 5 – 6 cm, cu apă fierbinte, la foc şi se lasă să dea câteva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie să se observe să nu se sfărâme. Se face sosul din ulei, oţet, sare şi piper, cu sau fără muştar. Şi se toarnă pest prazul scurs de apă şi răcorit. Cu acleşi sos se prepară şi salata de praz crud.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu