Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SALATĂ DE SFECLĂ

SALATĂ DE SFECLĂ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:08

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
500 g sfeclă, 1 rădăcină mică de hrean, 2 linguri ulei, 1 lingură oţet, sare.

            Sfecla pentru salată se poate pregăti fie coaptă la cuptor, fie fiartă. Pentru fiert, sfecla se spală şi se pune la foc cu apă rece, cât să o cuprindă bine. În ambele cazuri sfecla este gata când furculiţa intră uşor în ea. După ce se răceşte, se curăţă de coajă şi se taie în felii. Se sărează şi se toarnă oţet. Se poate păstra astfel în borcane bine acoperite, la rece, câteva săptămâni. Înainte de a se servi, după gust, se pot adâuga ulei şi hrean ras.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu