Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SPANAC CU CIUPERCI LA CUPTOR

SPANAC CU CIUPERCI LA CUPTOR

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:24

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 kg spanac, 150 g ciuperci, 3 linguri unt, 2 linguri brânză rasă.

Se alege şi se spală spanacul în mai multe ape. Se opăreşte în apă clocotită, cu sare. Se scurge apăsând ca să iasă toată apa şi se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt. Separat se înăbuşă în unt ciupercile curăţite şi tăiate felii. Se amestecă spanacul cu ciupercile, se adaugă brânza rasă şi o lingură de unt. Se aşază într-o formă rezistentă la foc, se presară brânză şi puţin unt, se dă câteva minute să se rumenească deasupra.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu