Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SUPĂ CÂMPENEASCĂ

SUPĂ CÂMPENEASCĂ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 05:38

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
3 l apă, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 ţelină mică, 1 lingură unt sau ulei, sare, 1 gălbenuş, 1 lingură smântână.

Morcovul, gulia şi prazul se taie ca fideaua şi se înăbuşe într-o cratiţă cu o lingură de unt sau de ulei. Se curăţă cartofii şi ţelina, se fierb şi se trec prin sită. Se pune zeama la fiert într-o oală de supă, împreună cu zarzavatul înăbuşit. Se potriveşte de sare, se lasă să fiarbă şi când supa este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu puţină smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu