Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » ANGHEMAHT DE PUI

ANGHEMAHT DE PUI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:40

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
2 pui mijlocii, 1 l apă, 1 ceapă, 1 lingură unt, 1/2 lingură făină, 6 felii de lămâie, sare.

Se fierb bucăţile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rântaş alb dintr-o lingură de unt cu o jumătate lingură de făină. Se stinge cu zeama în care au fiert puii, foarte bine limpezită. Se face un sos mult mai subţire decât cel pentru ciulama. Se toarnă sosul peste pui, după ce s-a îndepărtat ceapa. Se adaugă câteva felii subţiri de lămâie, fără sâmburi, se potriveşte de sare şi se lasă să dea împreună un clocot. Se serveşte foarte fierbinte. Se poate pregăti şi cu bucăţile de pui prăjite.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu