Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CARTOFI UMPLUŢI CU BRÂNZĂ

CARTOFI UMPLUŢI CU BRÂNZĂ

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 07:14

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
6 cartofi frumoşi, 200 g brânză de vacă, 2 ouă, 1/2 lingură făină, 1 lingură unt, sare.

Se curăţă cartofii cruzi, se taie în două, în lat, şi se scobesc înăuntru, formând ca nişte găoace cu peretele de 1 cm de gros. Se taie foarte puţin din fund, ca să poată sta în tavă. Se face o umplutură de brânză de vacă cu puţină brânză de oi, două ouă, sare, făină. Se umplu cartofii cu vârf netezindu-se cu un cuţit. Se aşază într-o cratiţă cu unt fierbinte şi se lasă puţin să se rumenească pe fund. Se pune apoi câte puţină zeamă de carne sau apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit până ce se frăgezesc. Înainte de a servi se adaugă câteva linguri de smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu