Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CHIFTELE CU SOS DE ROŞII

CHIFTELE CU SOS DE ROŞII

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:12

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
750 g carne macră, 1 ceapă miilocie, o felie de pîine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o ligură de făină), sare, piper, verdeaţă tocată, 2 Iinguri pesmet, 100 g untură.
Pentru sos: 500 g roşii, 1 lingură imtură, 1 linguriţă făină, 1 bucăţică de zahăr, puţină frunză de ţelină, sare.
Se face tocătură ca mai sus şi se formează chiftele rotunde care se dau prin făină şi se prăjesc în untură. Se pun într-o cratiţă. Se face un sos de roşii, se toamă deasupra şi se lasă să dea câteva clocote la foc mic.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu