Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CHIFTELE MARINATE

CHIFTELE MARINATE

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:13

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
750 g carne macră, 1 ceapă miilocie, o felie de pîine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o ligură de făină), sare, piper, verdeaţă tocată, 2 Iinguri pesmet, 100 g untură. Pentru sos: 500 g roşii, 1 lingură untură, 1 linguriţă făină, 1 lingură oţet, 1 bucăţică de zahăr, sare, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper.
Se pregătesc chiftelele ca mai sus şi se aşază într-o cratiţă. Se face un sos de roşii în care se adaugă oţetul, foile de dafin şi piper. Se toarnă deasupra chiftelelor şi se lasă să dea câteva clocote la foc mic. Se ţin calde la cuptor.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu