Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CHIFTELE DE PEŞTE

CHIFTELE DE PEŞTE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:32

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
250 g peşte fără oase, 2 chifle, 2 ouă, 2 linguri brânză rasă, sare, piper, 2 linguri făină, 100 g untură sau ulei.

Se fac din orice rest de peşte fiert, morun, păstrugă, şalău sau ştiucă. Se scot cu grijă toate oasele şi pielea şi se toacă peştele mărunt. Se adaugă chiflele muiate în apă şi bine stoarse, ouăle, brânza rasă, sarea, piperul. Se amestecă totul bine împreună. Se fac chiftele rotunde care se dau prin făină şi se prăjesc în untură sau în ulei tierbmte. Se servesc cu sos de roşii.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu