Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE CARTOFI ŞI FASOLE VERDE

CIORBĂ DE CARTOFI ŞI FASOLE VERDE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:29

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti


250 g fasole grasă, 250 g cartofi, 2 l apă, 1 l borş, zarzavat de supă, 500 g fasole grasă, verdeaţă, 1 ardei gras, 3 roşii mijlocii, sare.

Se fierb într-o oală cu apă morcovul, pătrunjelul şi o ceapă. Se adaugă fasolea grasă tăiată în bucăţi şi la urmă cartofii curăţaţi, tăiaţi în cuburi, şi sare. Se lasă să fiarbă până încep cartofii să se sfărâme. Se adaugă frunze de pătrunjel şi de mărar tăiate fin şi borşul fiert separat şi strecurat. Se lasă să mai dea un clocot. Se scoate morcovul şi pătrunjelul şi se serveşte simplă sau dreasă cu ou şi cu smântână.

SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu