Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE FASOLE VERDE

CIORBĂ DE FASOLE VERDE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:28

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, zarzavat de supă, 500 g fasole grasă, verdeaţă, 1 ardei gras, 3 roşii mijlocii, sare.

Într-o oală cu apă clocotită, se pun la fiert un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Se adaugă fasolea tăiată în bucăţi, verdeaţă, cozi de ceapă verde, un ardei gras, toate tăiate mărunt, şi roşiile curăţate de seminţe. Când este aproape gata, se adaugă borşul fiert separat şi strecurat. Se potriveşte de sare. Se poate servi simplă sau dreasă cu ou şi smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu