Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE POTROACE

CIORBĂ DE POTROACE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:25

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1,5 l apă, 1,5 l zeamă de varză, măruntaie de gâscă, sau de curcan, zarzavat de supă, 3 linguri orez, verdeaţă.

La ciorba de potroace, borşul este înlocuit cu zeamă de varză. Se fierb aripile, picioarele, gâtul şi pipota de gâscă sau de curcan, tăiate în bucăţi potrivite. Se adaugă un morcov, un pătrunjel, un sfert de ţelina şi o ceapă tăiată mărunt, orezul ales şi spălat. Separat se fierbe zeama de varză, care se toarnă în oală când carnea şi zarzavatul fierbe. Se potriveşte de sare. Se adaugă pătrurjel şi mărar verde tăiate fin.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu