Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE URZICI

CIORBĂ DE URZICI

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:33

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, o farfurie adâncă plină cu verdeaţă, 3 linguri orez, 1 bucăţică zahăr, sare, un gălbenuş, două linguri smântână.
Se aleg urzici tinere, se spală, se opăresc şi se pun la fiert într-o oală cu apă. Se adaugă o ceapă tăiată mărunt, orez sau crupe de porumb. Când totul este fiert, se pune borşul fiert separat. Se potriveşte de sare, se lasă să mai dea un clocot şi se serveşte simplă sau dreasă cu smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu