Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ DE VERDEAŢĂ

CIORBĂ DE VERDEAŢĂ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:32

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, o farfurie adâncă plină cu verdeaţă, 3 linguri orez, 1 bucăţică zahăr, sare, un gălbenuş, două linguri smântână.

Se pun la fiert într-o oală cu apă frunze de lobodă, frunze de sfeclă, cozi de ceapă verde, mărar, pătrunjel, după gust şi leuştean, tăiate mărunt. Se adaugă borşul fiert separat şi strecurat, sarea, zahărul şi orezul ales şi spălat. Se lasă să fiarbă. Se serveşte simplă sau dreasă cu un gălbenuş şi cu o lingură de smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu