Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » CIORBĂ RUSEASCĂ CU SMÂNTÂNĂ

CIORBĂ RUSEASCĂ CU SMÂNTÂNĂ

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:22

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
2 l apă, 1 l borş, 1 kg carne de vacă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 mână fasole ţucără, 1/4 varză mică, 2 cartofi, 2 roşii, verdeaţă      (mărar, pătrunjel, leuştean), sare.
în plus puţină sfeclă, 1 gălbenuş. 2 linguri smântână.
Se fierbe carnea la fel ca la borşul ţârănesc. Se pune tot zarzavatul tăiat mărunt şi se adaugă şi puţină sfeclă tăiată ca fideaua. Se adaugă borşul fiert separat, verdeaţă, sare. Se bate bine în castron gălbenuşul cu două linguri de smântână. Se toarnă borşul amestecând încet. Se serveşte.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu