Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » DROB DE MIEL (CIGHIR)

DROB DE MIEL (CIGHIR)

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:27

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
500 g măruntaie, 2 ouă, 1 felie de pâine, 1 lingură smântână, 1 lingură verdeaţă tocată, 2 fire ceapă verde, sare, piper, 1 lingură untură.

Se trec prin maşina de carne măruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plămânii. Se adaugă ouăle, puţin miez de pâine muiat în lapte (după dorinţă), sare, un praf de piper, smântână şi verdeaţă multă, mărar, pătrunjel şi ceapă verde, tocate mărunt cu o parte din cozi. Se spală prapurul bine, în mai multe ape. Se unge puţin cu untură o tigaie cu marginile joase. Se întinde prapurul în tigaie astfel încât să rămînă mult şi pe margini, pentru a putea fi întors deasupra peste umplutură. Se pune umplutura peste prapur în tigaie, se aşază cu o lingură ca să fie stratul de aceeaşi grosime, se întorc marginile prapurului deasupra, se coace la cuptor. Se serveşte întreg sau se taie felii.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu