Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » DROB DE MIEL ÎN ALUAT

DROB DE MIEL ÎN ALUAT

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 03:28

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
500 g măruntaie, 2 ouă, 1 felie de pâine, 1 lingură smântână, 1 lingură verdeaţă tocată, 2 fire ceapă verde, sare, piper, 1 lingură untură. Pentru aluat 1 ou, 150 g făină, 1 lingură de unt sau de untură, sare.
Drobul poate fi învelit în aluat în loc de prapur. Se pregăteşte tocătura ca mai sus. Se face un aluat fraged dintr-un ou, făină şi unt. Se întinde o foaie ca de tăiţei, se aşază în tigaia unsă cu unt sau cu untură. Se pune umplutura într-un strat de grosime egală. Se întorc marginile potrivind să nu vină prea mult aluat unul peste altul. Se unge cu ou. Se dă la cuptor.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu