Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » FILEU DE ŞALAU PANE

FILEU DE ŞALAU PANE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:23

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1 şalău de 1 kg, 2 ouă, 2 linguri făiuă, 3 linguri de pesmet, sare, 100 g ulei.

Se curăţă un şalău mijlociu. Se taie capul şi coada. Se desface exact în două, în lungirne. Se curăţă de piele, se scoate şira spinării şi se observă să nu mai rămînă oase. Se sărează şi se lasă să stea o jumătate de oră. Se dă prin făină, apoi prin ou şi prin pesmet şi se prăjeşte în ulei fierbinte. Se serveşte cu maioneză sau cu lămâie.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu