Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » FRIGĂRUI DE FICAT

FRIGĂRUI DE FICAT

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 04:13

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
750 g ficat, 1 lingură unt, 1 linguriţă ulei, 100 g slănină, 1 praf de piper.

Se curăţă ficatul, se taie în felii de grosimea degetului, iar fiecare felie în pătrate de circa 3 cm. Se dă puţin piper. Se înfierbântă o lingură de unt cu o linguriţă de ulei şi se pune ficatul numai o clipă până începe să se rumenească pe ambele părţi. Se dă la o parte şi se pun câte patru bucăţi pe o frigare mică, alternând cu felii de slănină. Se înfierbântă grătarul şi se aşază frigăruile. Se frig 15 minute pe foc potrivit. Se sărează când sunt aproape gata. Se servesc cu legume şi salată.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu