Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » FRIGĂRUI DE RINICHI DE PURCEL

FRIGĂRUI DE RINICHI DE PURCEL

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 04:18

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
6 rinichi de purcel, 50 g unt proaspăt, 1 Iinguriţă, pătrunjel verde tocat, sare, piper.
Se curăţă rinichii fără să se scoată grăsimea care îi înveleşte. Se taie în două în lungime, jumătăţile nu se desprind însă de tot. Se opăresc şi se usucă  bine cu o cârpă. Se înfig pe frigărui de lemn sau de metal. Se ung cu unt şi se frig pe grătar la foc bun. Se scot de pe frigărui, iar pe fiecare rinichi se pune câte puţin unt, care a fost amestecat, fără să fie frecat spumă, cu un praf de sare, piper şi puţin pătrunjel tocat. Se servesc fierbinţi, cu legume şi salată.


SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu