Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » GÂSCĂ CU CASTRAVEŢI

GÂSCĂ CU CASTRAVEŢI

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 06:49

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 kg carne de gâscă, 1 ceapă, 1 linguriţă făină, 6 castraveţi mijlocii muraţi, 1/2 linguriţă boia de ardei.

Se taie dintr-o gâscă bucăţile potrivite pentru mâncare şi se aşază în cratiţă fără untură, deoarece gâsca lasă singură grăsime. Când încep să se rumenească, se adaugă o ceapă tăiată mărunt, se amestecă până se îngălbeneşte şi se presară făina. Se toarnă câte puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit, până ce se frăgezeşte gâsca. Dacă scade, se mai adaugă câte puţină apă. Se spală castraveţii în mai multe ape, se curăţă sau nu de coajă, după dorinţă, se taie în bucăţi potrivite. Se pun în cratiţa cu gâsca. Dacă trebuie, se mai adaugă apă, boia de ardei şi se lasă să fiarbă până se moaie castraveţii şi sosul este destul de scăzut.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu