Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » LIMBĂ CU SOS DE SMÂNTÂNĂ

LIMBĂ CU SOS DE SMÂNTÂNĂ

Written By Softspot on miercuri, 28 ianuarie 2015 | 04:07

Retete culinare, retete de mancare moldovenesti si romanesti
1 limbă cam de 1 kg, 3 l apă, 2 cepe, 1 pătrunjel, 10 boabe piper, 1 foaie de dafin, sare. 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină, 1 ceaşcă smântână, sare.
Se fierbe limba ca mai sus, se curătă de pieliţă, se taie felii şi se aşază în cratiţă. Se prăjeşte în unt o ceapă tăiată mărunt. Când ceapa a început să se îngălbenească, se adaugă făina. Se stinge cu o ceaşcă din zeama în care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adaugă smântâna, se toarnă peste limbă şi se lasă să mai fiarbă 10 minute la foc mic.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu