Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » MARINATĂ DE PEŞTE

MARINATĂ DE PEŞTE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:29

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
1,500 kg peşte, 100 g ulei, 2 linguri făină, 2 linguri oţet, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, 10 boabe piper, sare.

Se pregăteşte peştele la fel ca la cel prăjit în ulei. Se lasă să se răcească. În tigaia în care s-a prăjit peştele, se mai adaugă ulei şi când este fierbinte, se pune un vârf de lingură de făină, care se stinge cu oţet de vin îndoit cu apă. Se adaugă bulionul de roşii, foile de dafin, piperul. Pentru 1 kg de peşte sunt necesare două ceşti de sos. Se potriveşte gustul sărat şi acru. Marinata se poate face din crap, nisetru, morun etc.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu