Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » OUĂ RĂSCOAPTE PORTUGHEZE

OUĂ RĂSCOAPTE PORTUGHEZE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:56

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
6 ouă, 500 g roşii, 1 lingură unt, 1 lingură brânză rasă, sare.

Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă şi se taie felii. Separat se spală câteva roşii nu prea coapte, se scot seminţele şi se taie felii. O parte din aceste roşii se aşază pe fundul unei farfurii rezistente la foc, bine unsă cu unt. Se presară puţină sare. Deasupra se aşază feliile de ouă, apoi un rând de roşii. Se sărează, se pune unt topit, se presară brânză rasă şi se dau la cuptor la foc potrivit.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu